Kezdőlap
Kiemelt hírek
Eseménynaptár
Bemutatkozás
Projektszervezet
Tevékenységek
Munkaképességi index
Jogsegélyszolgálat
Linkajánló
Adatvédelmi nyilatkozat
Impresszum
Jogi nyilatkozat
Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatkezelő neve:

Nemzeti Munkaügyi Hivatal TÁMOP 2.4.8 - 12 Projekt-végrehajtási Osztály

Székhely: 1089 Budapest, Kálvária tér 7.

Törzsszám: 312770-0-00

Adószám: 15312778-2-42

Statisztikai számjel:15312778-7514-312-01

Az adatkezelés helye az Adatkezelő székhelyének a címe.

Adatkezelő elérhetőségei:

E-mail: munka@lab.hu

Tel.: +36 1 303 9300

Amikor Ön a Nemzeti Munkaügyi Hivatal irányítása alá tartozó TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 kiemelt projekt (továbbiakban: TÁMOP 2.4.8-12) internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai többféleképpen kerülhetnek a kezelésünkbe: egyrészt az internetes kapcsolat fenntartása során az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetprotokoll-címmel (IP-cím), a látogatás időpontjával, valamint a megtekintett oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan elmentődnek számítógépes rendszerünkben, ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre és statisztikai információk gyűjtésére használjuk fel. A honlap üzenetküldési funkciójának használata során megadhatja nevét, elérhetőségét vagy egyéb adatait. Rendszerünk az Ön alábbi személyes adatait tárolja: - teljes név, - e-mail cím.

A honlap (http://tamop248.hu) úgy került kialakításra, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelésecsak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag a kiemelt projekt saját munkatársai férnek hozzá, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által feltett esetleges kérdések,észrevételek megválaszolásához szükséges mértékben.

Az adatkezelés helye a Nemzeti Munkaügyi Hivatal székhelye. Az adatkezelés a honlapon automatizáltan történik. A fentiek szerinti adatkezelés során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan, csak a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezéseinek megfelelően kezeljük, és minden törvényes eszközzel megakadályozzuk, hogy azokhoz illetéktelenek hozzáférjenek. Személyes adatok továbbítására kizárólag a vonatkozó törvények ilyen rendelkezése szerint, vagy az érintett hozzájárulása esetén kerülhet sor, az ott meghatározott terjedelemben.